Hvordan få tid til trening i tidsklemma

Hvordan få tid til trening i tidsklemma

Mange av oss arbeider mer enn noen sinne, og står ofte i konflikten mellom middagslaging og egne ønsker. Av og til vil man bare ta sekken og gå, selv om det er et dårlig alternativ. Den travle hverdagen er også et valgt ønske, da man vil lykkes på mange fronter. Ofte kan det likevel bli litt for travelt. Om man bare kunne finne noen timer ekstra å putte på døgnet.

Det fins likevel metoder og triks som gjør at du både kan lese bøker med barna og trene samtidig. Lese bok og trene samtidig. Høre på musikk og koble av samtidig. Mulighetene fins, det gjelder bare å benytte dem.

Få slank midje uten trening

Med den mye omtalte korsetten Waist Trainers får du midjen du drømte om. Den gir umiddelbar effekt dersom man bruker den under klær for å få en bedre holdning. Over tid vil den være med på å forme midjen din. Det kan være du ikke rekker treningen, og da er denne fin å ha.

Maksimal ytelse

Er det noe du trenger i tidsklemma så er det hurtig effekt. Med maksimal ytelse får du gjort unna treningen på noen minutter. Denne formen for trening er bra for resultatene, men kan fort føre til skader. Dersom du har en tredemølle så kan du spurte med stigning, har du en rulle, bruk kun de høyeste girene også videre. Maksimal ytelse trening får pulsen rett opp.

Gi barna dine bøker

Kast nettbrettet i veggen og fyll på med bøker. Det er ikke sikkert ungene vil like det, men etter en stund har de ikke noe valg. Det er heldigvis ingen menneskerett å ha mobilspill og gaming-stue i kjelleren, så gi barna bøker i stedet. Eller lær dem å sette pris på hva de gir. Se så har du plutselig anledning til å trene også. Pst, man kan lese barnebøker på nettbrettet også!

Ikke kjør til jobben da

Det er nesten så vi mener du må ta deg en pille, distansen til og fra jobb er jo perfekt for trening. Det tar deg heller ikke noe spesielt lengre tid. Om så, en fin unnskyldning til å trene enda mer. Vil du få ekstra motstand, ta handlingen på vei hjem og putt alt i en sekk på ryggen. Da får du både milkshake og smoothie til du kommer hjem.

Ikke glem restitusjon

Du hadde ikke nok tid fra før og nå kommer vi med tips om å sove mer. Vi er ganske sikre på at du får mer ut av dagen om du sover en time mer hver natt. Vær heller mer effektiv når du først gjør noe, noen av tipsene over kan komme til nytte!

Comments are closed.
lighthouse