Skapere av liv

Skapere av liv

Alle vet vi at barn bæres frem og fødes av kvinner. De er rett og slett livets skapere. Til tross for dette, så er det du selv som er skaperen av din egen virkelighet. Det er lett å skylde på sine omgivelser, men det er likevel en virkelighet som du lager ved hjelp av dine tanker, følelser og overbevisninger. Med det første kan dette virke litt provoserende, opprørende eller latterlig, for vi kan straks begynne å peke på hendelser som ligger utenfor vår kontroll. Det være seg våre fødselsforhold, sykdommer, ulykker, ulike undertrykkere eller kanskje det jordskjelvet eller orkanen som drepte så mange. Det blir uansett for enkelt å skylde på at det er oppveksten som har formet våre liv.

Velg dine veier med omhu

Barn som går på rekke

Derfor er alle de valg vi tar i livet så viktige. En vei leder til en annen. Kanskje er disse veiene allerede lagt ut for oss før vi ble født. Kanskje er disse veiene kommet til på grunn av alle de valg vi har tatt etter at vi ble til. Ingen vet dette sikkert, men med et par ecco sko på beina vil det helt sikkert bli lettere å følge dem! Det barna opplever i oppveksten er helt sikkert med på å forme deres valg senere i livet. Man skal derfor ikke tro at en god oppvekst ikke har noe å si for et barns utvikling.

Millioner av kjørebaner

Den første universelle sannheten: De fleste av våre underbevisste nivåer begynte før fødselen, og disse blir drevet av den oppsamlede gruppen av tanker, følelser og trosretninger som følger enhver på veien. Det sies også at før fødselen har du allerede valgt motorveien, og i løpet av livet velger du millioner av kjørebaner. Dette kan være foreldre, land, hudfarge og så videre, men også forhåndsinnstilte milepæler som en partner eller en ødeleggende sykdom. Vår kvinnehelse avhenger ikke bare av vår livsstil, men også av forhåndsbestemte parametre.

Comments are closed.
lighthouse